Adobe Connect

Adobe Connect voor e-learnings

Adobe Connect voor e-learning biedt een complete oplossing voor trainingsdoeleinden. In het virtuele klaslokaal komen trainee(s) en docent samen. Adobe Connect is een interactieve webconferencing oplossing en biedt de mogelijkheid om naast het tonen van documenten ook de elementen van “offline” les geven te combineren in de virtuele omgeving. Zo kunnen documenten gedeeld, maar ook bewerkt worden. Binnen Adobe Connect zijn er diverse mogelijkheden die interactie tussen de deelnemers mogelijk maakt. Ook kan reeds bestaand (les) materiaal geschikt gemaakt worden voor gebruik in de virtuele omgeving.

Adobe Connect heeft uitgebreide registratiemodules, autorisatie en trackingtools. Adobe Connect voor e-learning is eenvoudig in gebruik en kunt u vormgeven zoals u dat wenst.

Adobe Connect is een op flash gebaseerde webconferencing dienst zonder software installatie. Het is een veilige, flexibele en schaalbare oplossing en één van ’s werelds meest gebruikte services voor online vergaderen, e-learning en webinars. Adobe Connect maakt het mogelijk om wereldwijd te communiceren tussen verschillende personen op verschillende devices en zonder technische belemmeringen. Omdat Adobe Connect volledig Flash based is, hebben uw deelnemers zonder installatie van software toegang tot de virtuele meeting room.

Adobe Connect voor Webinars

Adobe Connect voor Webinars helpt u om boeiende en interactieve events te houden voor grotere groepen deelnemers. Maak een registratiepagina en zorg er voor dat er meer deelnemers dan ooit aanwezig zijn. Personaliseer uw online event met uw huisstijl en logo en meet de resultaten voor het optimaliseren van uw online communicatie.

Adobe Connect voor Web Meetings

Adobe Connect voor Web Meetings is in staat om uw interactieve event te verspreiden onder grote groepen deelnemers. Door het aanmaken van een registratiepagina kunt u ervoor zorgen dat alle genodigden aanwezig kunnen zijn tijdens uw presentatie. U kunt uw online event personaliseren door het toevoegen van uw huisstijl en logo. Daarnaast bieden Adobe een meetprogramma aan waarmee u uw resultaten kunt bekijken en zodoende de online communicatie kunt verbeteren.

Wilt u toch iets meer afweten van

WebEx dan van Adobe Connect?