Technologie

Blue Jeans

Blue Jeans is een videocommunicatie oplossing met onbegrensde mogelijkheden en een van de snelst groeiende cloudoplossingen in de markt. Het unieke van Blue Jeans is dat u diverse videoconferencing oplossingen met elkaar kunt verbinden. Het maakt niet uit of u gebruik maakt van Polycom, LifeSize of Cisco of software oplossingen als Microsoft Lync en Google hangouts, Blue Jeans brengt ze allemaal samen. Ook kan men deelnemen via een laptop, tablet of smartphone. Kunt u niet via video deelnemen dan kunt u altijd nog inbellen met een mobiele of vaste telefoonverbinding.

Multipoint

In een Blue Jeans sessie kunt u standaard 25 deelnemers bij elkaar brengen, dit kan uitgebreid worden naar 100 deelnemers. Heeft u binnen uw organisatie meerdere videosystemen staan die alleen naar elkaar kunnen bellen (point-2-point) dan is BlueJeans de spin in het web, u kunt het platform gebruiken om tegelijkertijd meerdere verbindingen op te zetten (multipoint). Dit scheelt enorm in tijd en kosten omdat het niet nodig is om infrastructuur aan te schaffen.

Schaalbaarheid

Omdat Blue Jeans volledig in de Cloud draait hoeft u geen dure hardware en software aan te schaffen, ook heeft u geen kosten voor beheer en installatie. U kunt eenvoudig extra licenties of poorten aanschaffen wanneer dat nodig is. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor hoge investeringen te staan.

Content delen

Deel uw laatste slides of loop door de projectplannen in HD kwaliteit tot maximaal 1080p. Ook als u een video wilt laten zien van een product of bijvoorbeeld de laatste versie van een film dan kan dit binnen BlueJeans. Het is perfect gesynchroniseerd zodat iedereen op hetzelfde moment de video ziet, ongeacht het platform men gebruikt.

Opnemen van uw vergadering

U heeft nu de mogelijkheid om uw trainingen op te nemen, te bekijken en te delen. Blue Jeans neemt niet alleen de video op maar ook alle content die u heeft gebruikt. Kon iemand niet bij uw training aanwezig zijn? Neem deze op en men kan hem op een later tijdstip terug kijken.

Eenvoudig in gebruik

BlueJeans heeft een zeer gebruiksvriendelijke online portal beschikbaar zodat u eenvoudig een videoconference kunt opzetten. Nodig deelnemers uit en laat ze kiezen of ze deel willen nemen via een vergadersysteem, Laptop, mobiel of App. Er is een integratie met Outlook zodat vergaderingen ook direct in uw kalender komen.