Technologie

Adobe Connect

Adobe Connect is een op flash gebaseerde webconferencing dienst zonder software installatie. Het is een veilige, flexibele en schaalbare oplossing en één van ’s werelds meest gebruikte services voor online vergaderen, e-learning en webinars. Adobe Connect maakt het mogelijk om wereldwijd te communiceren tussen verschillende personen op verschillende devices en zonder technische belemmeringen. Omdat Adobe Connect volledig Flash based is, hebben uw deelnemers zonder installatie van software toegang tot de virtuele meeting room.

Adobe Connect voor e-learnings

Adobe Connect voor e-learning biedt een complete oplossing voor trainingsdoeleinden. In het virtuele klaslokaal komen trainee(s) en docent samen. Adobe Connect is een interactieve webconferencing oplossing en biedt de mogelijkheid om naast het tonen van documenten ook de elementen van “offline” les geven te combineren in de virtuele omgeving. Zo kunnen documenten gedeeld, maar ook bewerkt worden. Binnen Adobe Connect zijn er diverse mogelijkheden die interactie tussen de deelnemers mogelijk maakt. Ook kan reeds bestaand (les) materiaal geschikt gemaakt worden voor gebruik in de virtuele omgeving.

Adobe Connect heeft uitgebreide registratiemodules, autorisatie en trackingtools. Adobe Connect voor e-learning is eenvoudig in gebruik en kunt u vorm geven zoals u dat wenst.