top of page

WebEx

Webex Event Center

Wilt u een online event houden met 500 deelnemers of 3000 deelnemers? Het WebEx Event Center is de oplossing voor dit soort grote events. Imponeer uw studenten met een professionele presentatie of informeer uw medewerkers over een nieuw product. Plan en bereid uw event met Webex Producer de award winning oplossing van WebEx. Deelnemers aan uw event hoeven geen ingewikkelde software te installeren of dure hardware aan te schaffen. Na het event kunt u eenvoudig de eventgegevens laden in uw LMS.

Wilt u toch iets meer afweten van

Adobe Connect dan van WebEx?

Webex Meeting Center

Cisco WebEx levert applicaties via zijn eigen Cloud omgeving. Dit is een zeer veilig en betrouwbaar platform voor digitaal vergaderen. De mogelijkheden van WebEx zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor tablet, mobiel, latop en desktop. Daarnaast behoort webinar software ook tot de pakketten van WebEx. Het is mogelijk om zeer gemakkelijk, met goede verbinding, een webinar te volgen vanuit huis of vanaf uw werkplek. Het Cisco WebEx Meeting Center kan u helpen om betere bedrijfsresultaten te behalen door productiever, boeiende web meetings. WebEx Meeting Center is uitermate geschikt voor uw dagelijks overleg.
Stroomlijn uw vergaderstructuur met een centrale omgeving voor het delen van informatie. Het opzetten van een WebEx conference is heel eenvoudig. U nodigt iedereen uit, of het afgesproken tijdstip klikt iedereen op de WebEx link en iedereen komt samen in de virtuele vergaderkamer.

WebEx is een oplossing voor webconferencing van Cisco. WebEx-applicaties worden gebruikt door de gehele organisatie, binnen sales, support, training, marketing, engineering en productontwikkeling. De oplossingen van WebEx zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor desktop,laptop, mobiel of tablet.

Cisco WebEx levert applicaties via zijn eigen Cloud omgeving. Dit is een zeer veilig en betrouwbaar platform voor digitaal vergaderen en lesgeven. De mogelijkheden van WebEx zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor tablet, mobiel, latop en desktop. Daarnaast behoort webinar software ook tot de pakketten van WebEx. Het is mogelijk om zeer gemakkelijk, met goede verbinding, een webinar te volgen vanuit huis of vanaf uw werkplek.

bottom of page